Notícies

Manifestació amb Bici “per un Vallès pedalable”

ea66d978-1763-428d-bfd1-dc3cb916b9be

El proper diumenge 17 de març convoquem la població del Vallès Oriental a la MANIFESTACIÓ AMB BICICLETA per reclamar una xarxa pedalable que connecti les poblacións de la comarca, i el pas de la ruta Eurovelo 8 pel territori vallesà.

El mateix recorregut de la manifestació, que sortirà de l’estació de tren Palautordera, i passant per Llinars del Vallès i Cardedeu, arribarà a Granollers, assenyala un dels eixos principals del que hauria de ser la xarxa pedalable del Vallès Oriental, i que esperem pugui fer-se realitat en la propera legislatura, amb el compromís dels diversos municipis i administracions territorials.

Els participants podran fer el recorregut des de l’Estació de Palautordera, o afegir-se al grup a Llinars del Vallès o Cardedeu.

Horari previst:

10:00     Convocatòria a l’Estació Palautordera

10:30     Sortida des de l’Estació de Palautordera

11:30     Pas per Llinars del Vallès – Plaça Països Catalans

12:00     Pas per Cardedeu – Estació Renfe

13:00     Arribada a Granollers – Pas pel Consell Comarcal i final a La Porxada, amb vermut popular.

Recordeu que transitarem per la carretera C-251, i per això cal que tothom vingui amb casc, i els menors d’edat amb algun adult que se’n faci responsable.

Volem una comarca pedalabe, on la bicicleta esdevingui una opció de mobilitat quotidiana. Us esperem!!!

Anuncis

Iniciem la campanya “Eurovelo8 pel Vallès Oriental”

Avui 14 de gener donem sortida a la campanya per sensibilitzar entitats, administracions, sector empresarial, i població en general, de l’impuls que podria suposar per al desenvolupament d’una xarxa pedalable a la comarca, el pas de la ruta Eurovelo 8 pel Vallès Oriental. L’inici d’un seguit d’accions que volem contribueixin a situar les infraestructures de connexions interurbanes per a la bicicleta a la taula de prioritats a nivell comarcal.

Animem entitats, col·lectius, administracions, comerços i empreses de la comarca a adherir-vos a aquesta campanya. Som-hi!

190114 el 9 nou eurovelo 8